Wat anderen zeggen over het digitale rapport

Hier vindt u een aantal recensies van andere basisscholen.

3 scholen in onze stichting werken met Easyrapport. Elke school heeft haar specifieke “onderwijskleur” en een eigen visie ten aanzien van het zichtbaar maken van de ontwikkeling van de leerlingen.
Easyrapport is in staat om daar erg goed naar te luisteren en te vertalen in een rapport op maat. Bovendien komen zij met ideeën/vragen die teams stimuleren in het nadenken over leerontwikkeling.

Het werken met easyrapport is gebruiksvriendelijk. Dit geldt zowel voor de leerkracht als de beheerder in elk team. Ook kun je als school het gewenste rapport op de huidige onderwijsontwikkelingen blijven aanpassen. Je zit dus niet vast aan een statisch format. De helpdesk kan je daarbij uitstekend ondersteunen. De medewerkers van de helpdesk zijn kundig, klantvriendelijk en werken snel.


de Tandem

Ik ben al jaren heel tevreden over Easyrapport. Ik heb het eerst ingevoerd op een grote basisschool - 500 leerlingen met redelijk wat computer-know how. Dat ging vlekkeloos en alle leerkrachten konden er goed mee werken.

Op mijn volgende basisschool (een kleine basisschool met gevarieerde computer know-how) is het eveneens vlot en goed verlopen. Ieder werkt er daar ook tot volle tevredenheid mee. Sterke punten: De flexibiliteit bij het samenstellen van het rapport. De vele onderdelen die je gewoon zelf kunt wijzigen zonder jullie tussenkomst Gebruiksgemak o.a. door het gebruik bij het invullen van het schaduwrapport Snelle service bij vragen via mail-contact.

Wat mij betreft dus zeker 5 sterren als beoordeling.


OBS 't Carrousel

Wij gebruiken easyrapport nu een aantal jaren en we zijn hier
zeer tevreden over. Het programma is gebruiksvriendelijk, het
rapport is makkelijk aan te passen en je wordt snel geholpen als je
er zelf even niet uitkomt. Een echte aanrader. 


St. Liborius

Binnen een zeer korte tijd heeft Easyrapport ons geholpen met
het ontwikkelen van ons digitale rapport. Goede uitleg door de
medewerkers van Easyrapport en zeer snel bereikbaar als we vragen
hadden. Collega's vinden het prettig om mee te werken. Ook ouders
vinden dat het een goed beeld geeft van hun kind. Onze Daltonvisie
konden we goed kwijt in ons nieuwe rapport. 


OBS De Phoenix

Ik vind dat wij enorm goed geholpen zijn met het maken van het rapport. Er wordt door jullie meegedacht en steeds wanneer er nog aanpassingen gedaan moesten worden was dat mogelijk. Het invullen van de rapporten gaat ook erg makkelijk. Het resultaat is een prachtig rapport waar wij als school trots op zijn. Wij hebben veel positieve reacties van ouders ontvangen.


OBS het Driespan

Het is een gebruiksvriendelijk, mooi uitziend product. Leerkrachten op onze school werken er met gemak en plezier mee. Iedere leerkracht kan goed overweg en de instructiefilmpjes zijn een mooie (veelal overbodige) ondersteuning. Ook is het fijn dat de beheerder zelf het rapport voor een groot deel aan kan passen.


de Schouw

Sinds wij Easyrapport gebruiken kan iedereen ook thuis gemakkelijk aan het slag met de rapporten. “Easy” te gebruiken met een keurig resultaat. Heb je toch een vraag, daar krijg je altijd snel antwoord. Wij zijn heel blij dat we de overstap gemaakt hebben. EASYRAPPORT krijgt van ons een 5!


Godelindeschool Hilversum

In veel opzichten is onze verslaglegging naar ouders er op vooruit gegaan sinds we Easyrapport gebruiken: Het verslag ziet veel frisser uit, het is nu een waardig visitekaartje van de school. Het invullen is een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend geworden. De communicatie met Easyrapport is bovendien erg goed geregeld: Via de chat of via de mail, en altijd binnen zeer korte tijd antwoord op je vragen.


Montessorischool De Pas