Vernieuwde voorwaarden en de verwerkersovereenkomst

17 oktober 2019

Gewijzigde voorwaarden & de verwerkersovereenkomst

Easyrapport heeft haar voorwaarden herschreven in begrijpelijke taal daarnaast is de verwerkersovereenkomst bijgewerkt en beschikbaar gesteld via de Easyrapport applicatie zelf.

Goed om te weten:
Het bedrijf achter Easyrapport is 7U.
Deze naam komt echter binnenkort te vervallen en de nieuwe naam wordt: Kōdo, In alle overeenkomsten is 7U als naamgeving bij voorbaat geschrapt, zodat we alle documenten niet nog een keer moeten wijzigen. In alle documenten ziet u dus Kōdo benoemd staan als uitgever van de Easyrapport software. Dit heeft verder geen invloed op Easyrapport zelf.

Algemene voorwaarden SaaS
De algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen u en Easyrapport. Wij hebben deze kort en bondig opnieuw opgesteld. De term "SaaS" staat voor Software-as-a-Service. Kortweg Easyrapport wordt aangeboden als dienst via het Internet.
De algemene voorwaarden kunt u vinden via onze website.

Service Level Agreement
In de Service Level Agreement (SLA) wordt de beschikbaarheid, de wijze van ondersteuning, communicatie, reactietijden en oplostijden benoemd. De SLA voorwaarden zijn bij Easyrapport verbonden aan de Algemene Voorwaarden.
De Service Level Agreement kunt u vinden via onze website.

De verwerkersovereenkomst conform het privacyconvenant onderwijs
Er staat een nieuwe versie van de verwerkersovereenkomst voor u als beheerder klaar. Deze kunt u doorsturen of zelf tekenen. U kunt dit eenvoudig doen door in te loggen als beheerder binnen Easyrapport. Vervolgens gaat u naar "mijn schoolgegevens" en kunt u de overeenkomst inzien, tekenen en / of indien gewenst doorsturen.
Zie deze pagina voor meer informatie.

terug naar het overzicht