Update Malmberg-koppeling

malmberg-update-01.jpg
13 november 2019

Onlangs hebben wij in samenwerking met één van onze Easyrapport-scholen de Malmberg-koppeling geüpdate. Vanaf nu is de koppeling nog gebruiksvriendelijker en is het mogelijk om een keuze te maken uit diverse toetsen en deze als gemiddelde te tonen onder één vak.

  • Na activatie van de koppeling kan iedere leerkracht vanaf nu voor zijn of haar groep bepalen welke toetsen gebruikt worden en onder welk vak de resultaten in het rapport getoont moeten worden.
  • Vervolgens kan de leerkracht deze gegevens periodiek naar wens met één druk op de knop overnemen. Hierbij kan standaard gekozen worden voor een resultaat al percentage of resultaat als score.
  • De toetsresultaten uit Malmberg worden dan automatisch geüpload, de leerkracht heeft altijd de optie om de gegevens te overschrijven.
     
  • Het is ook mogelijk om de toetsresultaten om te laten zetten naar de door de school gehanteerde, normeringen. Een percentage of score kan dus omgezet worden naar bijvoorbeeld een bolletjes normering: onvoldoende - voldoende - ruim voldoende - goed. 

Indien u meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op via info@easyrapport.nl 

 

terug naar het overzicht