Logo Easyrapport

hét digitale schoolrapport voor het basisonderwijs!
Deelnemer van het Privacyconvenant onderwijs

Een digitaal schoolrapport

Easyrapport is een online applicatie, waarmee u eenvoudig digitale rapporten kunt maken, inzien, bewerken en uitprinten, wanneer het u uitkomt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een internet verbinding.

Wij weten dat u als basisschool een unieke identiteit wilt uitstralen, daarom maken wij uw rapport op maat, precies zoals u dat wilt. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Hoe werkt het?

U logt in via een beveiligde verbinding van deze website met uw e-mailadres en wachtwoord en vervolgens kunt u de rapporten van de leerlingen in uw klas invullen.

Bent u klaar met het invullen en wilt u de rapporten aan de ouders geven? Dan kunt u de rapporten met een druk op de knop uitprinten of allemaal digitaal per e-mail versturen. Eenvoudiger kan het niet.

Een echte aanrader!

Bekijk hier de referenties van de basisscholen.

3000+ leerkrachten gebruiken onze software

Wilt u ook de overstap maken naar een gebruikersvriendelijk digitaal rapport dat makkelijk door iedereen in te vullen is en waarmee u bovendien de unieke identiteit van uw basisschool kunt uitstralen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen Bekijk de voorbeelden

Een nieuw rapport was voor ons een hele stap. Easy Rapport heeft ons op een goede manier geholpen en het is heel prettig dat deadlines en afspraken worden nagekomen.

Team ebs de Fontein

ebs de Fontein

Het ziet er mooi uit, het werkt makkelijk en je kunt zelf ook makkelijk dingen aanpassen waar nodig is.

Nikky Uitvlugt - De Heliotroop

Basisschool De Heliotroop

Ons digitale rapport wordt door heel Nederland gebruikt en zelfs in het buitenland.

Wij zijn er trots op dat iedere school met veel plezier met de software werkt.
(deze kaart wordt periodiek bijgewerkt).