Logo Easyrapport

hét digitale rapport voor uw basisschool

Een digitaal schoolrapport

Easyrapport is een online applicatie waarmee u eenvoudig digitale rapporten kan maken, inzien, bewerken en uitprinten wanneer het u uitkomt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een internet verbinding.

Wij weten dat u als basisschool een unieke identiteit wilt uitstralen, daarom maken wij uw rapport precies zoals u dat wilt op maat. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Hoe werkt het?

U logt in via een beveiligde verbinding van deze website met uw e-mailadres en wachtwoord en vervolgens kunt u de rapporten van van de leerlingen in uw klas invullen.

Bent u klaar met het invullen en wilt u de rapporten aan de ouders geven? Dan kunt u de rapporten met een druk op de knop uitprinten of allemaal digitaal per e-mail versturen. Eenvoudiger kan het niet.

Een echte aanrader!

Bekijk hier de referenties van de basisscholen.

1000+ leerkrachten gebruiken onze software

Wilt u ook de overstap maken naar een gebruikersvriendelijk digitaal rapport dat makkelijk door iedereen in te vullen is en waarmee u bovendien de unieke identiteit van uw basisschool kunt uitstralen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen Bekijk de voorbeelden

Ik ben al jaren heel tevreden over Easyrapport. Sterke punten: De flexibiliteit bij het samenstellen van het rapport De vele onderdelen die je gewoon zelf kunt wijzigen zonder jullie tussenkomst Gebruiksgemak o.a. door het gebruik bij het invullen van het groepsrapport Snelle service bij vragen via mail-contact.

Egbert Groot

OBS 't Carrousel

Wij gebruiken easyrapport nu een aantal jaren en we zijn hier zeer tevreden over. Het programma is gebruiksvriendelijk, het rapport is makkelijk aan te passen en je wordt snel geholpen als je er zelf even niet uitkomt. Een echte aanrader.

Jolienke Weinans

St. Liborius

Ons digitale rapport wordt in heel Nederland gebruikt

Wij zijn er trots op dat iedere school met veel plezier met de software werkt.
(deze kaart wordt niet iedere dag bijgewerkt).