Logo Easyrapport

hét digitale rapport voor uw basisschool

Een digitaal schoolrapport

Easyrapport is een online applicatie waarmee u eenvoudig digitale rapporten kan maken, inzien, bewerken en uitprinten wanneer het u uitkomt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een internet verbinding.

Wij weten dat u als basisschool een unieke identiteit wilt uitstralen, daarom maken wij uw rapport precies zoals u dat wilt op maat. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Hoe werkt het?

U logt in via een beveiligde verbinding van deze website met uw e-mailadres en wachtwoord en vervolgens kunt u de rapporten van van de leerlingen in uw klas invullen.

Bent u klaar met het invullen en wilt u de rapporten aan de ouders geven? Dan kunt u de rapporten met een druk op de knop uitprinten of allemaal digitaal per e-mail versturen. Eenvoudiger kan het niet.

Een echte aanrader!

Bekijk hier de referenties van de basisscholen.

1000+ leerkrachten gebruiken onze software

Wilt u ook de overstap maken naar een gebruikersvriendelijk digitaal rapport dat makkelijk door iedereen in te vullen is en waarmee u bovendien de unieke identiteit van uw basisschool kunt uitstralen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen Bekijk de voorbeelden

Ik vind dat wij enorm goed geholpen zijn met het maken van het rapport. Er wordt door jullie meegedacht en steeds wanneer er nog aanpassingen gedaan moesten worden was dat mogelijk.

Ronnie Boers

OBS het Driespan

In veel opzichten is onze verslaglegging naar ouders er op vooruit gegaan sinds we Easyrapport gebruiken: Het verslag ziet veel frisser uit, het is nu een waardig visitekaartje van de school. Het invullen is een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend geworden. De communicatie met Easyrapport is bovendien erg goed geregeld: Via de chat of via de mail, en altijd binnen zeer korte tijd antwoord op je vragen.

Carolien van Riswijk

Montessorischool De Pas

Ons digitale rapport wordt in heel Nederland gebruikt

Wij zijn er trots op dat iedere school met veel plezier met de software werkt.
(deze kaart wordt niet iedere dag bijgewerkt).